12/22/10

result.

okay.1st off all,aku nak ckp aku bersyukur dgn ape yg aku dpt.take note that.sbb maybe bile kat bwh aku TERtulis bnde yg mnmpakkan aku mcm org yg xbersyukur.please.return to that statement.i do grateful for everything i have.


bru td i dpt tau result i.yeah,its kinda frustrating.at fisrt xde la rse truk sgt. 0.01 to 3.9. but when rse mcm semua org 4.0 and 3.9 something,sedih la jugak. tp maybe rezeki dah byk tu je kan. i do study. alot . dont anybody try to deny that. the qualification is 3.5. yelah,mmg lepas. tp xpuas hati? xboleh ke? haishhh.mental lah mcm ni.hha maybe next sem kan kan. sometimes i rse i mmg bukan 3.9 or 4 flat students. i mean i mmg xkan dpt tu smpai bile2. hha eh. kurafat x eh ni.hee yelah,sbb dulu kt mrsm, form1 smpai form5 mmg pling tnggi pun 3.89. grrrr.-.- ye, memang. saya mmg xhebat pun. kalau awak semua kwn dgn org hebat2 je, xpyah la kawan dgn saya. kalau awk semua nak cari awek yang hebat2 je, saya mmg xde dalam list la kan. hha


act.mnusia mmg xpernah bersyukur. kan? tau dah. yelah, im a human too. fragile. dan masa2 macm ni. a tiny little word pun boleh crush me to dust. woah. mmg sensitif ni. takes time nak terima. :') time time mcm ni maybe i just need a pat on my back.saying its okay or it wasnt that bad,or u had done ur best or anything similar. i wish. and i noe. the rest of it i can figure it out by myself. eh,still i bersyukur okayy.:) 


dalam masa mcm ni.when i do need someone. i'll turn to someone who i i wish could heal me the most.you.yes you.thank you.iloveyou.just so u know, more than ever.i tau i myusahkan u.talking nonsense. hha tp i susahkan org yg i syg je.hha 


okay.goodnight people.
until then
xoxo


p/s: ade jgk bnde best jd,tp cerita nnty okayy.nk tukar mood dlu.hee

4 commento!:

Ayuu said...

hey, it great my dear!
3.9 rite?
congrats anyway :))
struggle for next :)
gud gud aje la :)

nisha nisho! said...

awww.thanks ayu.:)
haha. hopefully.:))

Song said...

berusaha lagi, sure boleh 4 flat punya!! :D

nisha nisho! said...

garyy.thanks.:) i will!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

my birthday.:)